Vezi ce înseamnă dacă mâncărimi în palma stângă. Sau dacă te mănâncă sau se înroşesc urechile. Sau dacă se zbate ochiul stâng

(Last Updated On: November 6, 2016)

Românii sunt mari iubitori de superstiții și caută tot felul de semnale pentru ceea ce li se va întâmpla.
Cele mai multe superstiţii sunt legate de mâncărimi ale zonei feţei. De exemplu dacă te mănâncă sau se zbate ochiul stâng vezi pe cineva.

Dacă senzaţia este la ochiul drept atunci poţi avea ghinion. De asemenea dacă te mănâncă sau se înroşesc urechile atunci sigur de vorbeşte cineva de rău. În plus dacă urechea îţi mai şi ţiuie atunci sigur este înjurat, potrivit adevarul.ro.

14961491_335737683460442_1299115619_n

O altă superstiţie cunoscută este aceea că atunci când te mănâncă în ureche vine ploaia. Dacă aveţi mâncărimi în creştetul capului înseamnă fie că veţi avea noroc, vi se va întâmpla ceva bun, fie veţi primi nişte musafiri. Nici nasul nu scapă de superstiţii.

Dacă te mănâncă nasul pe dinafară atunci ai noroc, în schimb dacă te scarpini în nas urmează să ai parte de ghinion sau de o ceartă. Dacă te mănâncă buzele atunci vei fi sărutat.

Nici restul corpului nu este scutit de tot felul de superstiţii. Cel mai rău este atunci când te scarpini pe gât dearece ar fi semn de boală. De asemenea, dacă te mănâncă umărul stâng vei fi nefericit.

În schimb, dacă te scarpini la umărul drept atunci vei primi bani.
La fel este şi cu palmele: mâncărimi în palma stângă înseamnă că iei bani, în schimb dacă te scarpini în palma dreaptă dai bani. Aveţi grijă la ce cot vă scărpinaţi.

Dacă este cotul drept, este motiv de bucurie şi un semn că veţi face dragoste. Dacă este stângul atunci primiţi veşti proaste.

O altă superstiţie ciudată este legată de burtă. Dacă vă scărpinaţi pe burtă din cauza unei mâncărimi veţi fi invitat la masă. În schimb, dacă aveţi mâncărimi pe spate feriţi-vă de o decepţie. Dacă mâncărimea este la genunchiul stâng primeşte veşti proaste, dacă este la dreptul primeşti veşti bune.

Dacă ai mâncărimi la gleznă mergi la o nuntă sau primeşti bani, iar când te mănâncă în talpă urmează să pleci în căsătorie. Dacă în schimb te mănâncă partea dorsală atunci înseamnă că urmează să te împaci cu cineva.