„Se implineste un an de când oculta antiromaneasca a pus foc ca sa-l dea jos pe Victor Ponta, cel mai premier bun, mandru ca e roman, si sa-l puna pe Csolos asta, omul lui Soros”

(Last Updated On: October 30, 2016)

La un an de la tragicul eveniment de la Colectiv, unde și-au pierdut viața 64 de persoane, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un articol cutremurator în care ironizează teoriile conspirationiste lansate de PSD și își manifesta dezamagirea ca nimic nu s-a schimbat in tara dupa aceasta uriasa drama.

„Se implineste un an de cand, in spelunca aia de tabla unde se intalneau satanisti si drogati sa cante cantece deocheate, oculta antiromaneasca a pus foc ca sa-l dea jos pe Victor Ponta, cel mai premier bun, mandru ca e roman, si sa-l puna pe Csolos asta, omul lui Soros, care, cu Iohannis si cu Kovesi, vinde tara la straini”, a scris CTP in Republica, preluat de aktual24.ro

„Mai rau decat sa mori, e sa mori degeaba. Or sa fie procesiuni, lumanari, flori, discursuri, amintiri inlacrimate la televizor. Folositoare celor omorati de coruptie, nepasare si prostie, cat extinctoarele lipsa din cuptorul Colectiv.

Tot ce le-ar fi putut face tarana mai usoara in anul asta era schimbarea la fete a Romaniei. Eu, unul, am sperat in noiembrie trecut, desi nu mai am varsta, ca revolta din strada va deveni revolutie. Ca acest popor are destul spirit ca sa scoata in fata niste lideri civici naturali, capabili sa inchege formatiuni de lupta impotriva Structurilor, sa lanseze programe, ideologii, candidati care sa-i invinga in alegeri pe putrezii „clasici” ai primariilor si Parlamentului.

Inseamna mai mult inlaturarea politicanilor pe cale electorala, decat sa-i ia DNA la snop.Dar, tresarirea s-a stins, romaneste, mai repede decat incendiul din Colectiv. Pe aici, rascoalele nu se transforma „prin noi insine” in revolutii, e nevoie intotdeauna de un branci din afara”, a mai scris CTP.

Peste 5.000 de oameni s-au adunat astăzi în capitală pentru a comemora tragicul eveniment.Marșul a început din Piaţa Universităţii către locul tragediei. Și în fața fostului club Colectiv oamenii au venit încă de dimineaţă, ca să aducă flori şi lumânări. Acolo a fost dezvelit şi un monument ridicat în memoria victimelor, informează digi24.ro

Vezi video aici:

Din Piaţa Universităţii, participanţii au plecat într-un marş tăcut spre Piata Unirii, pe Aleea Dealul Mitropoliei, apoi pe Calea Şerban-Voda, Splaiul Unirii – Bulevardul Mărășești şi până la sediul Colectiv. Tinerii manifestanţi au purtat banderole albe în semn de solidaritate. Mai toţi aveau în mână lumânări sau flori.