Și totuși Vampirii energetici există: Victima, Salvatorul și Persecutorul. Vezi ce trebuie să faci ca să te aperi:

(Last Updated On: June 11, 2016)

Știați că vampirii energetici nu sunt doar colegii și persoanele care vă înconjoară? După o zi lungă la serviciu, fiecare dintre noi venind acasă are necesitatea de a se relaxa și savura din energia pozitivă din odăile casei, însă nu tot timpul reușim să atingem punctul culminant al calmului.

Diana Roman este o specialistă în Feng Shui și vine cu câteva recomandări pentru eliminarea vampirilor energetici din casa dumneavoastră, într-așa fel încât în interiorul casei să predomine plantele vii.

„Există plante care se folosesc în interiorul casei și altele care se folosesc în exterior. În exteriorul casei se pun plante mari. Se pun două plante asemănătoare în stânga și în partea dreaptă a casei. Toate plantele care au frunze grăsuțe sunt considerate aducătoare de noroc. Dacă cineva iubește cactusul, poate să țină asemenea plante”, a spus Diana Roman, citată de antena3.ro

În camera în care dormim nu se recomandă plantele, decât în cazuri excepționale. Dacă vrei să îți cauți un partener de viață, este bine să ai bujori  în casă și în grădină. Plantele sunt bune dacă au frunzele curate.

„În primul rând trebuie să-i recunoaștem. Vampirii energetici sunt niște persoanaje dintr-o poveste care se numește triunghiul dramei. Există 3 modele de astfel de persoanaje care ne aduc disconfort. Victima, Salvatorul și Persecutorul.

Victima este în general persoana care vine la noi și se jeluiește, se văicărește. Se simte foarte bine pentru că postura de victimă îi dă putere.

Salvatorul este cel care încearcă cu tot dinadinsul să ne facă bine, să ne ajute când noi nu am solicitat acest lucru. Și ne mai trage și la răspundere dacă nu îi urmăm recomandările.

Iar persecutorul este evident polițistul rău, cel care vrea să ne chinuie, să ne pedepsească, care ne spune lucruri urâte, care încearcă să ne umiliească ca să se hrănească cu această energie a noastră, a stresului, a tristeții a fricii.

Cel mai important lucru este să-i recunoaștem și să stăm cât mai puțin cu ei. Cheia succesului este oamenii cu care ne înconjurăm. Așa cum este greu să ne schimbăm noi este greu să-i schimbi pe vampirii energetici” spune Diana Roman.