Vezi ce înseamnă când visezi iubitul (iubita)

(Last Updated On: May 23, 2016)

Pentru că suntem oameni, suntem contradictorii. Ne-ar plăcea să știm viitorul și nu ne-ar plăcea. De fapt ne-ar plăcea să știm doar evenimentele bune din viitor. Doar cele bune. Din această cauză, câteodată, acordăm o atenție deosebită viselor.

Unele vise se împlinesc. Nouă sau la vecini. Dar nu tot timpul. și nu la toți. Și atunci să credem visele? DEar dacă se întâmplă? Dar dacă nu?

Trecând peste firea noastră contradictorie există anumite interpretări ale viselor care se potrivesc, binențeles, doar unora.

Dacă ai putea să îţi visezi iubitul în fiecare seară, probabil că nu ai mai avea deloc probleme cu somnul, nu? Visul în care îţi apare persoana iubită este unul dintre cele mai frumoase pe care le poţi avea şi te poate face să te simţi minunat. Te trezeşti toată un zâmbet şi simţi fluturaşi în stomac.

Persoana iubita in vise frumoase

Cea mai evidenta interpretarea a viselor in care iti apare persoana iubita este ca te gandesti mereu la ea, potrivit divahair.ro și preluat de romaniatv.net. Este un vis comun la inceputul unei relatii si atunci cand esti indragostita pana peste cap. In aceasta faza, visul nu are o semnificatie foarte profunda, ci este inca o modalitate prin care subconstientul se manifesta, avand in vedere ca esti foarte atrasa de omul respectiv.

Daca esti intr-o relatie si iti visezi partenerul, chiar daca ai trecut de faza fluturasilor in stomac, acest lucru poate avea mai multe semnificatii interesante. Persoana iubita in vis simbolizeaza acele trasaturi si calitati care ne ajuta sa fim fericiti si impliniti.

In viata reala, iubitul tau este un sprijin pentru tine si te ajuta sa faci fata situatiilor dificile, asa ca simbolizeaza siguranta si stabilitatea in visele tale. Nu trebuie neaparat ca visul sa fie despre el, ci mai degraba despre o situatie sau un comportament care iti aduce multe beneficii.

Un vis in care iti apare iubitul mai poate sa reflecte si modul in care il percepi in prezent pe acesta si, daca il analizezi cu grija, poti sa iti dai seama exact unde te situezi din punct de vedere emotional. A avea relatii intime cu iubitul in vis inseamna ca te simti foarte apropiata de el si ca ai parte de trairi intense in viata de zi cu zi.

Visul in care iubitul te cere in casatorie poate sa reflecte dorinta ta, ascunsa sau nu, de a-ti lega soarta de a lui. Totodata, acest vis poate sa mai arate ca urmeaza sa iei o decizie importanta in viata ta, nu neaparat legata de relatie. Cererea in casatorie este un moment unic in viata unei femei, iar la nivelul subconstientului il asociezi cu hotarari importante si fericite. Asadar, cand ai acest vis, asteapta-te la o schimbare benefica in viata ta.