Superstarul Rock Alice Cooper despre un loc bântuit din România: Ai curaj să mergi acolo?

(Last Updated On: May 9, 2016)

Padurea bantuita Hoia-Baciu din Cluj i-a atras atentia superstarului rock, Alice Cooper. Acesta a postat o poză cu păsurea pe contul său de Facebook întrebându-și fanii dacă au curaj să mearga acolo.

Locul unde sute de oameni au disparut fara urma, scrie artistul, unde au fost vazute OZN-uri si unde se petrec lucruri inexplicabile. Imediat ce cantaretul a postat fotografia cu padurea Hoia-Baciu din Cluj a reusit sa le starneasca interesul fanilor din toata lumea informează stirileprotv.ro.

13076708_10154655266040400_9183685681269559449_n

Mai ales ca despre acest loc se spune ca e o poarta spre o alta lume. Legendele, vorbesc despre aparitii misterioase.

Femeie: In seara de Revelion, am vazut si inainte cu doua zile, ceva lumini, dar nu pot sa spun de unde si cum
Barbat: “De exemplu, nu se vede umbra sau o suprafata mare de tot e arsa, nimic nu este acolo, iarba, nimic, nimic.”

Alexandru Surducan , ONG Hoia-Baciu Project: “Fenomenele pe care le-am intalnit cel putin eu pe acolo: aparatura electrica da rateuri, se termina bacteria sau se suprapun poze pe aparatul digital, cee ace pare destul de ciudat. ”
Misterioasa padure din Romania, care l-a fascinat pe rockerul Alice Cooper ii atrage si pe cei care studiaza fenomenele paranormale.

Adrian Patrut, parapsiholog: Sunt mai multi factori primul ar fi subconstiunetul uman, anomalii magnetice
Provocarea lansata pe pagina sa de socializare de Alice Cooper promoveaza si turismul de aventura care a luat amploare in zona Hoia Baciu. Langa padure au aparut cateva cabane.

Marius Lazin, co-fondator Hoia – Baciu Project”: “Turistii vin din SUA, Australia si mai nou din Europa de un an si jumatate”

Cantaretul Alice Cooper urmeaza sa vina in Romania luna viitoare, pentru a sustine un concert alaturi de celebrul actor american Johnny Depp si de chitaristul Joe Perry de la formatia Aerosmith. Cei trei au format trupa rock The Hollywood Vampires.

13083255_10154655384975400_2362761104150670484_n

Gestul lui Alice Cooper de a promova o destinatie din Romania vine dupa ce raperul Snoop Doog a facut celebra din greseala localitatea Bogata din Judetul Mures. In schimb actorul Jared Leto a promovat cu succes Salina Turda. Iar actrita Jaquelline Bisset i-a indemnat pe fani sa viziteze Maramuresul.