Lacul blestemat din România! Localnicii spun si ca pot zari spiritele celor morti care bantuie. Un scafandru a fost internat la sanatoriu

(Last Updated On: September 29, 2017)

Sunteți interesant de locuri cu specific misterios, paranormal sau de groază? Monstrul din Loch Ness din Scoția e un fleac comparativ cu ceea ce veți întâlni vizitând lacul Cincis din Hunedoara, pe locul căruia cândva a locuit un sătuc plin de oameni.

Este un loc blestemat de către localnicii din preajmă, legendele spunând că noaptea sunt zărite sufletele morților bântuind deasupra apelor. Dacă ai frică de simplele filme de groază, atunci fii atent cu alegerea acestei locații, poveștile includ în sine istorii care duc chiar spre spitalul de nebuni, scrie efemeride.ro și preluat de antena3.ro.

vrrevvrwe

Cu 45 de ani in urma, autoritatile au decis ca satul sa fie stramutat pentru a se amenaja in locul acestuia un lac de acumulare. Pe atunci, peste 150 de familii au fost obligate sa isi paraseasca avutiile, gospodariile si casele pentru a face loc ochiului de apa.

In acest proces apele care au acoperit satul au inghitit si doua biserici impreuna cu cimiterele acestora.

De atunci, oamenii de prin imprejurimi sustin ca se intampla lucruri ciudate in preajma acestui lac de acumulare. Localnicii spun ca lacul Cincis ar putea fi blestemat, insotindu-si cele spuse si cu povesti si intamplari paranormale.

Unii spun ca animalele lor nu se apropie deloc de apa. In plus, pe timpul noptii, localnicii mai spun si ca pot zari spiritele celor morti care bantuie cautandu-si casele distruse in ape si locurile de veci. Un alt fenomen ciudat care se petrece chiar in mijlocul apei statatoare sunt furtunile care rasar din neant si care ii sperie pe localnici.

Povestile de mai sus nu sunt insa singurele cuvinte ce ies din gura satenilor, caci prin localitatile din jurul satului Cincis se vehiculeaza diferite povesti si legende in care localnicii au invatat sa creada din proprie experienta.

O intamplare ciudata care are repercursiuni si in prezent este moartea unui fotbalist in lacul de acumulare Cincis in anii 1970.

Pe atunci, autoritatile au incercat din rasputeri sa il salveze pe acesta, insa nu au reusit sa ii gaseasca nici macar cadavrul. Scafandrii de la fata locului au ajuns si la fundul lacului, iesind din ape ingroziti si povestind cum au vazut serpi si intuneric bezna din care nu se putea deslusi nimic.

Vezi aici Video cu lacul:

Ba mai mult, unul din scafandri care au ajuns in preajma locului unde se aflau cimitirele a iesit la mal si nu a mai spus un cuvant, fiind internat chiar si al spitalul de nebuni pentru un an.