Cele mai mari enigme ale României. Va căuta cineva răspunsuri?

(Last Updated On: May 26, 2016)

Cine este cineva interesat ca românii să nu-și cunoască adevăratele rădăcini? De ce răspunsul la unele întrebări sunt lăsate în umbră de către istoricii și arheologii noștri? Pe lângă numeroasele descoperiri efectuate anual de către cercetătorii științifici, există detalii care ar schimba istoria oficială a românilor, însă din anumite motive sunt trecute cu vederea.

Știați că în România au fost descoperite tăblițe cu 1000 de ani mai vechi decât cele sumeriene sau artefacte fabuloase care se presupune că sunt din arhiva atlanților? Declarații șocante de la cercetători cu renume mondial, despre ontologia civilizațiilor și centrul celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuală.

„În această îndepărtată  vreme, între Dunăre și lanțul Munților Carpați. viețuia un neam sălbatic, blond și înalt, unde conduceau femeile. Ele erau în fruntea luptelor și tot ele aveau mai mulți bărbați ca soți.

Aceștia erau Pelasgii, etnonim care se tălmăcește prin Fericiții, Luminoșii, Arzătorii, aluzii atăt la părul lor bălai și pielea roz-albă, cât și la vitejia în războaie.

Tot în mitologia noastră, se spune că uriașii semănau cu oamenii, doar că aveau o statură imensă. Singur capul unui uriaș era cât un munte. De altfel, nu călcau decât din munte în munte. În gura unui uriaș încăpeau cinci-șase oameni deodată și și-ar fi putut face și paturi ca să se culce. În schimb acestea erau bune la inimă. Oasele de-ale lor se găsesc și astăzi prin surpături din munți.

Uriașii erau foarte bogați. Umblau de colo până colo și strângeau toate nestematele din mări, din nisipul râurilor și din peșterile munților. Aur strângeau în pocale imense.

Cei mai puternici pelasgi trăiau de-a lungul râului Ialomița care, pre vremea aceea, se numea AURU-METTI, adică, Fire de aur, aluzie la părul lor bălai de unde avem în română: aur, mâță, miță. mițos, Ialomița și a fremăta.

Capitala lor era la SAL-EN-TINI, Fortăreața Zânelor, pe malul stâng al râului Ialomița, de unde până astăzi s-au păstrat numele Sărăâeni și al vestiților ciulini ai Bărăganului.

(fragment din Atlanții din Carpați de Adrian Bucurescu, editura Obiectiv Craiova

-Cel mai vechi schelet de humanoid cunoscut la ora actuala a fost gasit in Valcea, supranumit „pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.

– O civilizatie straveche, mai veche cu 1000 de ani decat cea sumeriana, este localizata in estul tarii, la Cucuteni.

– Tablitele cu scrierea de la Tartaria (reale si autentificate ca atare) sunt cu 1000 de ani mai vechi decat cele sumeriene.

– Tablitele din Muntii Neamtului, de asemenea, sunt mai vechi decat tablitele sumeriene cu 1000 de ani.

– Descoperirea din Masivul Sureanu, din 1990 – cand s-a gasit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime; lucru altfel inexistent pe planeta, caci aurul se gaseste numai in forma de minereu combinat cu alte nemetale, nu si in forma pura desavarsita. Se crede ca dacii cunoasteau taina spirituala a aurului, care este de fapt o lumina condensata, scrie revistamagazin.ro.

– O descoperire in Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 august: americanii si romanii patrund sub masivul Bucegi si descopera o asa-zisa sala a proiectiilor cu holograme care au aratat istoria adevarata a Terrei, si de asemenea descopera „amfora cu aur monoatomic”, care duce la o inimaginabila longevitate (o persoana poate trai mii de ani in acelasi corp fizic, daca ar consuma asa ceva in anumite perioade precis stabilite).

– Cel mai vechi cuptor de pe aceasta planeta, pentru topit metale, s-a gasit la Campeni; a fost atestat si varsta evaluata la aproximativ 6000 de ani i.e.n.

– La Sarmizegetusa – alt loc special, conform celor de la BBC – s-ar afla niste artefacte fabuloase sub amplasamentul cetatii (arhiva atlantilor!?).

– Artefactul de sub Masivul Ceahlau. Conform autorului Radu Cinamar, sub Ceahlau s-ar afla un artefact similar celui din Bucegi.

– Padurea Baciu, de langa Cluj-Napoca, este considerata „cea mai paranormala”, de altfel despre ea cunoscandu-se pretutindeni in lume multe detalii socante.

Spuneam ca exista si puncte de vedere legate de astfel de descoperiri uluitoare, care apartin unor oameni de stiinta straini cunoscuti in intreaga lume. Iata doua citate din aprecierile unor personalitati straine din lumea cercetarii istorice, despre neamul romanesc!

– „Civilizatia s-a nascut acolo unde traieste astazi poporul roman… raspandindu-se apoi atat spre Rasarit, cat si spre Apus(…) acum 13-15 mii de ani!” – William Schiller, arheolog american.

– „Carpatii se afla intr-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuala.” – dr. Daniel Ruzo, arheolog peruan.

Incet, incet, se pare ca totusi cercetatorii istorici mondiali recunosc, multi chiar in mod explicit, ca primele fiinte umane au existat in Transilvania, cum sustine un document aflat in Biblioteca din Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spatiul numit si carpato-danubiano-pontic!

Dar cine ar avea interes sa demonstreze asemenea lucruri?