O clarvăzătoare a văzut în România un atentat terorist. „Cred că vom auzi din păcate despre un alt atentat asupra unui alt avion în zbor”

(Last Updated On: May 25, 2016)

Maria Ghiorghiu, care se declară clarvăzătoare și spune că a prevăzut incendiul de la Colectiv, a declarat la Antena Stars,  în direct în emisiunea “Agentul VIP”, că are noi viziuni ce vizează atentate, cutremure şi căderi politice. Binențeles nu credem, doar atunci când se va întâmpla.

“A fost vorba de un avion. Am auzit un glas care a spus că e un avion cu o bombă la bord. Când voiam să scriu pe blog despre acest avion, mi s-a dictat până şi titlul.

Glasul mi-a spus: un atentat, o bombă la bordul unui avion. Vedeam un avion în interiorul lui, în zbor şi acolo era un bărbat mic de statură. Avea pantaloni gri, sacoul gri-alb. Se plimba pe culoarul interior.

Cred că vom auzi din păcate despre un alt atentat asupra unui alt avion în zbor. Nu avem de unde să ştim, nu mi s-a spus nimic despre România. Despre România avem altceva.

Atunci când scriam la un articol şi vedeam tot felul de reclame cu acel cutremur mare, m-am rugat la Dumnezeu să-mi spună dacă va fi. Vedeam cerul de noapte, iar pe cerul de noapte, în loc de stele erau numai semne ale întrebării. Dumnezeu ne dă o şansă să ne întoarcem la credinţă.

Cutremurul va fi amânat sau nu se va mai întâmpla deloc”, a mărturisit Maria Ghiorghiu în emisiunea “Agentul VIP” de la Antena Stars.