(Video) Primul film despre fenomenele paranormale din cea mai bântuită pădure din România. Hoia-Baciu

(Last Updated On: February 25, 2016)

Despre evenimentele cu tentă paranormală din pădurea Baciu s-a scris foarte mult și s-au făcut chiar și studii științifice. Cercetătorii au constatat că aici se produc fenomene paranormale, de genul umbrelor, luminilor, siluetelor umanoide sau unor voci.

De asemenea, aici se înregistrează anomalii magnetice, fluctuaţii ale câmpului electromagnetic, emisii infrasunet, iar în această pădure, în anul 1968, a fost fotografiat un OZN.

[ads1]

Acum o echipă de producţie din Cluj-Napoca, formată din videografi, fotografi şi jurnalişti, lucrează la realizarea primului film documentar turistic despre pădurea ”bântuită” Hoia – Baciu, informează MEDIAFAX. și preluat de descopera.ro

”O echipă de producţie formată din videografi, fotografi şi jurnalişti lucrează la realizarea primului film documentar turistic despre pădurea bântuită Hoia – Baciu, cunoscută în întreaga lume pentru fenomenele paranormale care au loc aici, cum ar fi senzaţii de arsură pe piele, că eşti urmărit sau că auzi voci, pe care oamenii nu le pot explica.

Filmul va dura aproximativ o jumătate de oră, este filmat full HD şi narat în engleză de fostul prezentatorul britanic de la BBC, Peter Baker. Documentarul va fi subtitrat în română, franceză, germană şi maghiară şi va finalizat spre sfârşitul anului, urmând să fie lansat în decembrie, de Saturnalii, care era o sărbătoare romană închinată zeului Saturn. Miercuri am lansat trailerul filmului, o avanpremieră cu imagini spectaculoase din pădure filmate atât ziua cât şi noaptea”, a spus co-producătorul filmului, Laura Călugăr.

[ads2]
Vezi aici Video cu Demo:

Potrivit Laurei Călugăr, în cadrul filmului ”Pădurea Hoia – Baciu – adevăr sau legendă”, mai mulţi cercetători îşi vor expune punctele de vedere legate de fenomenele paranormale şi apariţiile înregistrate în Pădurea Hoia – Baciu, dar şi specialişti care vor oferi explicaţii ştiinţifice despre copacii încolăciţi şi cu forme ciudate din pădure.