Jocul Far Cry Primal se petrece în România. Canadienii de la Ubisoft recunosc că în Carpați viața a „explodat” după ultima glaciațiune. Încet-încet istoricii își vor da seama că au greșit și îi vor poziționa corect în istorie pe strămoșii românilor, pelasgii

(Last Updated On: February 19, 2016)

Canadienii de la Ubisoft vor lansa pe 23 februarie un joc care se petrece în epoca de piatră, imediat după ultma glaciațiune. Acțiunea jocului se petrece în munții Carpații.
Într-un video de prezentare cei de la Ubisoft au explicat de ce au ales această zonă: „Am făcut o echipă cu istorici, lingviști, antropologi, pentru a fi siguri că avem multe detalii din acea perioadă. Cu ajutorul antropologilor din Montreal, creatorii jocului au decis să plaseze acțiunea jocului în Mezolitic, Epoca de Piatră (15.000 î.e.n – 7.000 î.e.n.), în lanțul Carpatic ce se întinde din România în Polonia și Bulgaria.

[ads1]

Când era glaciară s-a încheiat regiunea e devenit o zonă unde viața a înflorit unde triburile din Nordul Europei, Vestul Europei, și Mesopotamia s-au intersectat când au migrat pe continent în căutare de resurse”.

Descrierea situației de atunci nu este exactă dar este bine. Măcar se recunoaște că după ultima glaciațiune aici a fost o zonă foarte prielnică pentru dezvoltarea vieții. Este adevărat că în zona munților Carpați era glaciară s-a sfârșit. Nu este adevărat că triburile din Mesopotamia și Vestul Europei au venit în această zonă imediat după glaciațiune. Direcția a fost inversă. Din Carpați au plecat în Mesopotmia și Vestul Europei. Așa zișii indo-europeni nu aveau nici un motiv să meargă într-o zonă unde știau că este gheață. Ei nu aveau de unde ști că dintr-o dată se poate locui aici.

Istoricii canadieni dacă l-ar fi citit pe Densușianu, premiat de Academia Română, ar fi aflat că după glaciațiune, în această zonă, viața a explodat și de aici au „roit” populațiile spre Sumer (Mesopotamia), Vestul Europei și Nordul Africii.

Tăblițele de la Tărtăria (jud. Alba) se aseamănă foarte mult cu cele din Sumer doar că sunt mai vechi cu 1,000 de ani.

A existat un val de întoarcere în țara zeilor, din India spre Carpați, iar istoria oficială consemnează doar această migrație uitând cu desăvârșire primele migrații din Carpați.

[ads2]

Încet-încet istoricii își vor da seama că au greșit și îi vor poziționa corect în istorie pe strămoșii românilor, pelasgii sau dacii, care au fost conduși de vechii zei, Uran, Saturn, Apollo în lupta cu Zeus sau Joe. Căci așa îi spuneau anticii lui Zeus, Joe, ca la napolitane.
Vezi aici Video;

Far Cry Primal este un joc video de acțiune-aventură, dezvoltat de Ubisoft Montreal și urmărește povestea lui Takkar, care pornește ca vânător neînarmat și ajunge să devină lider al unui trib.