Se adevereste Profetia despre capitala României, facuta de sfantul indian Sundar Singh acum 100 de ani?

(Last Updated On: June 14, 2017)

UPDATE 2
Românii cinstiți continuă să-i impresioneze pe străini. În emisiunea „Rachel Maddow Show” , de la postul american de televiziune MSNBC moderatoarea emisiunii a fost impresionată de faptul că românii au ieșit din nou în stradă să protesteze împotriva corupției.
Moderatoarea a apreciat spiritul de luptă al românilor și și-a exprimat regretul că americanii nu sunt așa de „bătăioși” ca noi în lupta cu Donald Trump.
Citeste si
(Video) Protestatarii din România lăudați de o televizune din America. Le pare rău că nu au și ei o astfel de stare de spirit să lupte împotriva lui Donald Trump!
Vor deveni românii simbolul luptei mondiale contra corupției?

UPDATE 1 La protestele din ianuarie vă spuneam că Franța este prima țară care a
Franța este prima țară care preia modelul românesc de luptă împotriva corupției. Un protest anti-coruptie de amploare al francezilor este anuntat pentru duminica, in Place de la Republique din centrul Parisului.”Nu suntem singurii care ne facem auziti, Romania, printre altii, ofera un exemplu serios in acest moment”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului, potrivit hotnews.ro.

Când s-a pus în discuție construcția Catedralei Mânturii Neamului am fost tentați să credem că acesta este un „semn” al profeției facuta de sfantul indian Sundar Singh acum 100 de ani.
Dar dacă protestele de acum reprezintă acel „semn”? Protestatarii din Piața Victoriei cer ca cei condamnați să nu mai ocupe funcții în administrație. O adevărată Revoluție morală care ar scăpa România de tot ce are mai mizerabil: hoții care fură din banii publici.media_143645176081949300_97029600

Mai mult, țările din jur, și nu numai, privesc cu simpatie revolta românilor împotriva corupților și se pregătesc și ei de luptă. Marile ziare din lume ne acordă prima pagină, marile televiziuni prezintă filmări de la proteste. Dacă România va aproba o lege care să interzică celor condamnați să mai ocupe funcții publice vom fi exemplu mondial de corectitudine. Parcă așa spune și Sundar Singh mai jos. Că vom fi un exemplu.

“Bucureştiul se va transformă într- un centru esenţial. Va fi o capitală spirituală a planetei şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pământesc”.

Citeste mai jos profetia despre Romania a lui Sundar Singh, in 1920:

“… România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală, ce o va face să se înfăţişeze ca un ve­ritabil model de urmat întregii umanităţi… spusele mele nu trebuie să vă determine a mă considera un fanatic, simpatizant al românilor, ce îşi imaginează hi­me­rice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat aceste profeţii, fără putinţă de tăgadă, este Prea Sfânta Năs­că­toare a lui Iisus şi reamintesc că, din câte simt, lo­cul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Dom­nului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer…

 

Ingeniozitatea omenească, pusă în slujba răului, va aduce lumii cele mai groaznice crime şi Pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli, ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi şi perverşi. În acele timpuri de mari schimbări, în alte locuri de pe Pământ va dispărea fulgerător un sfert din omenire, iar după această a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi vor fi suprimaţi aproape încă un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu…

Mulţi oameni care alcătuiesc popoarele Asiei se vor orienta către religia creştină, aproape fulgerător, ea generalizându-se la toate popoarele, indiferent de limbă, de la Polul Nord şi până la Polul Sud… Treptat, puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene, cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată… În această perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe faţa Pământului, Bosforul şi Dardanelele se vor scufunda… O mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa Pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii, ce se vor abate asupra oamenilor.

Bisericile purtătoare de har divin se vor uni într-una singură… care va pregăti aproape întreaga lume pentru transformările spirituale ce vor avea loc la nivelul întregii planete… Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi al măcelului… România şi locurile, supra­numite sfinte, din Palestina. De asemenea, netrecută prin sabie va rămâne Cetatea Vaticanului, dar pu­terea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind… un veritabil focar spiritual…, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.

Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând, în cele din urmă, o aranjare de construcţii în formă inelară, având 7 kilometri diamentru şi va fi considerată, de toate popoarele, drept un veritabil Nou Ierusalim pământesc… România va trece în viitor prin mari frământări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe, ce o vor impune exemplar, cu prestigiu, în conjunctura internaţională şi, prin mila providenţei, va ieşi aproape neafectată din si­tuaţiile conflictelor războinice mondiale, declarându-se, datorită spiritualităţii extraordinare, ţară neutră…

În cele din urmă, toţi duşmanii României vor îngenunchea la hotarele acestei ţări şi… vor recunoaşte mi­siunea ei spirituală… În urma bulversantelor schimbări planetare şi al unui război cumplit…, vor rămâne trei categorii: morţii, cei răniţi… şi supravieţuitorii neatinşi. Crime, lepră, holeră şi multe alte boli înspăimân­tătoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarţa Pământului…, fiare sălbatice se vor năpusti asupra oraşelor şi satelor, atacând oamenii… Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia Adevărului, realizând că doar cu­noaşterea Adevărului îi eliberează, făcându-i să se integreze în Absolutul Divin. Pentru a deveni Una cu Dumnezeirea…, tot atunci va veni vremea apariţiei acelor oameni puri, înzestraţi cu extraordinare haruri divine, despre care  s-a vorbit în urmă cu aproape 2.000 de ani…

Ca indian, eu intuiesc că bunul Dumnezeu a vrut să aleagă, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, ameninţat, invadat, tero­rizat, vândut şi cumpărat, care, aproape la fiecare război, a fost piaţă de tocmeală între cei care se războiau…,  acesta este un popor primitor, înfăţişând o nuanţă elevată, plăcută, pentru a fi pildă de contopire universală cu calităţile divine…