Ceausescu si elixirul secret al tineretii: folosea dispozitivul anti-batranete inventat de celebrul Nikola Tesla

(Last Updated On: June 15, 2017)

Dan Alexoae, un kinetoterapeut din Severin, deţine un dispozitiv cunoscut ca „Flacăra Violet“, vechi de peste 100 de ani, inventat de Nikola Tesla, care a aparţinut unuia dintre terapeuţii familiei Ceauşescu. În sala de curs din Severin, kinetoterapeutul Dan Alexoae explică studenţilor săi efectele luminii polarizate, a culorilor şi a luminii generate de dispozitivele Tesla.

Deţine cinci astfel de aparate, produse în anii 1910-1920, perfect funcţionabile, şi pe care le foloseşte pentru vindecarea pacienţilor săi care îi trec pragul cabinetului cu diverse probleme de sănătate (dureri de spate, dureri de genunchi, cicatrizare răni, fără niciun fel de efecte secundare). Unul din aceste aparate i-a aparţinut terapeutului familiei Ceauşescu, pe care Dan Alexoae l-a cumpărat în urmă cu şapte ani de la un anticar din Bucureşti.

14341701_307530272947850_1466628874_n

Despre terapeutul familiei Ceauşescu, Dan Alexoae ştie că a absolvit cinci ani de medicină, însă din cauza originii „nesănătoase” nu a reuşit să termine facultatea:

„El a făcut cinci ani de medicină pentru că a fost dat afară de comunişti întrucât părinţii lui aveau nişte magazine în Bucureşti şi era considerat un mic chiabur. Elena Ceauşescu i-a propus să-i dea diplomă de doctor, însă el a refuzat-o cu delicateţe şi i-a spus că ceea ce ştie face bine şi nu mai are nevoie de nicio o altă diplomă. Bătrânul era foarte discret în ceea ce priveşte informaţiile legate de familia prezidenţială. Mi-a spus totuşi că familia Ceauşescu folosea foarte multe leacuri populare, îmi povestea că Elena Ceauşescu avea obiceiul să se tragă pentru dureri de spate cu untură de urs şi de multe ori mirosea, mai ales dacă era cald. Aveau o viaţă româmească, le plăceau mâncărurile tradiţionale, ea îi spunea de foarte multe ori că îi plăcea să facă colivă”. (sursa: adevarul.ro)

descărcare (8)

Tesla afirma că, odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin sedentari şi ca urmare, circulaţia sângelui încetineşte. Consecinţa cea mai importantă este o acumulare din ce în ce mai mare a deşeurilor metabolice stagnante depozitate în ţesuturi. Organele încep să funcţioneze tot mai greu şi aşa apar bolile cronice. “Aportul de oxigen (ozon) adus de Violet Ray însemna o ardere rapidă a cestor deşeuri urmată de uşurarea ţesuturilor şi de revenirea la starea de tinereţe a organismului. Oxigenul ajuns în sânge prin intermediul capilarelor, curăţă de pildă, arterele de depunerile minerale care stau la baza bolilor coronare ischemice”, explică kinetoterapeutul severinean Dan Alexoae.