Portile Raiului din Romania

(Last Updated On: October 16, 2017)

Se spune ca Raul ar stapani cea mai mare parte a Pamantului, folosindu-se de slabiciunile omenesti si de greselile savarsite de muritori. Si se mai spune ca, de la an la an, tot mai multe porti ale Iadului se deschid catre lumea noastra si tot mai multi luptatori ai Intunericului se revarsa prin ele.

Cu toate acestea, lumea nu a fost cucerita de diavoli. Pentru ca oricit de puternici ar fi acestia, li s-au opus forte mai puternice decit ale lor. Pentru ca la fiecare poarta a Satanei, o alta poarta se deschide pentru a face loc ingerilor, singurii in stare sa tina piept raului din lume.1

“Pe-un picor de plai pe-o gura de rai”

La poalele Muntilor Fagaras, o apa miraculoasa atrage mii de credinciosi in cursul anului. Bolnavi fara de leac sau fara prea mari sperante de vandecare, van sa bea apa miraculoasa din Izvorul Tamaduirii. Pentru ca acolo, la Simbata de Sus, Dumnezeu a lasat sa coboare harul sau divan pentru ca oamenii sa se bucure de el si sa preamareasca puterea Parintelui Ceresc.

Desi mostre de apa au fost prelevate si studiate in laborator de nenumarati oameni de stiinta romani si straini, nu s-a descoperit nimic in apa miraculoasa care sa justifice efectele sale cu adevarat dincolo de orice putere de intelegere. Sunt nenumarate marturiile celor care au beneficiat de miraculoasa apa. Irina M. din Poiana Tapului, suferea de o depresie nervoasa din cauza stresului prea mare de la serviciu si de acasa.

A fost adusa de parintii sai. Dupa sapte zile, fata si-a revenit complet dar, la sfatul preotului, a renuntat la serviciul pe care-l avea in favoarea unui alt loc de munca.

 

Ileana S. o fetita de doar 12 ani din Busteni, bolnava de epilepsie, s-a vandecat complet dupa ce a venit timp de 12 vineri la rand.

Localnicii din imprejurimi insa, isi au povestile lor. Ei spun ca izvorul vane direct din Rai si ca din cauza asta puterea sa vandeca aproape toate bolile. Unul din calugarii manastirii sustine ca nu o data, mireni sau calugari s-au intalnit cu fiinte ce posedau forte supranaturale. Si chiar daca Biserica, in sine, nu a luat nici o pozitie oficiala, martorii intalnirilor nu se sfiesc sa vorbeasca. Mirea Niculaie, 53 de ani, spune.

“Ma intorceam de la un unchi pe care-l ajutasem sa-si repare acoperisul. Mai era putin pana la asfintit si ma grabeam ca sa nu ma pranda noaptea pe drum. La un moment dat, dinspre o poienita, am auzit o muzica nemaipomenita. Niciodata nu mai ascultasem asa ceva. Am crezut ca o fi vreo formatie de pe la Bucuresti sau din strainatate, venita in excursie si m-am apropiat sa-i ascult mai bine”.

Dar desi muzica se auzea tot mai tare si mai clar, domnul Mirea nu vedea instrumentistii. In schimb simtea o liniste interioara puternica. ” (sursa: secretelefemeilor.ro)

Auzeam melodia ca si cum venea din adancul pamantului. Nu exagerez cand va spun ca aveam impresia ca pot zbura. Simteam ca daca as vrea, as putea sa zbor, dar ceva mai presus de mine ma oprea sa fac asta. Era ceva care ma oprea sa folosesc forta pe care o simteam in mine. Niciodata nu am mai trait ceva asemanator, nici inainte si nici dupa”.

O alta zona pe care specialistii in energetica o recunosc ca fiind traversata de energii benefice, este zona Gradistea, in preajma vechilor cetati.

O veche legenda locale spune chiar ca aici s-ar fi aflat in urma cu 2000 de ani, intrarea in lumea subterana a lui Zamolxis si ca pe acolo s-ar fi retras ultimii luptatori din fata armatelor cotropitoare ale Romei. Imediat dupa 1990, o echipa de specialisti din Basarabia a analizat cetatile vechi, incercand sa descopere misterul mesterilor de acum doua milenii.

1

Atunci s-a constatat un lucru, anume ca toate cetatile au fost construite pe niste platouri ciudate. In mostrele de pamant prelevate s-au descoperit mici granule de otel pur, metal care a fost obtinut doar spre sfirsitul secolului XX. Mai mult, pe platourile respective apa nu baltea niciodata, ceea ce insemna ca se scurge undeva in adanc.

Din pacate, nu s-a putut face mai mult, din lipsa echipamentelor performante dar si din cauza lipsei de colaborare cu autoritatile romane, care la vremea respectiva aveau cu totul alte prioritati. Si totusi, cei care merg in zona, incercand sa descopere fabuloasele comori ale inaintasilor, spun ca simt prezenta unor entitati nevazute.

Mai mult, cei care au stat mai multe zile in zona, spun ca au auzit zgomote stranii, zanganit de arme si strigate ce pareau scoase de doua armate inclestate intr-o lupta pe viata si pe moarte. Unii au vazut chiar prezente stranii.